Dulap metalic

Sorteaza dupa:
Arata:

Cautati o alternativa sigura pentru depozitarea bunurilor de valoare care sa va aduca liniste? Un dulap metalic este solutia perfecta pentru aceasta necesitate. Un dulap sau un fiset metalic este o cutie pentru depozitare cu compartimente si un sistem de blocare, cutie care poate fi utilizata pentru diferite nevoi de stocare in diverse locatii. Locuri unde veti vedea multe dulapuri metalice sunt: scoli, birouri, depozite, spitale, supermarket-uri, parcuri, banci, ateliere, biblioteci, garaj, sali de sport si multe altele.

Dulap metalic – Care sunt avantajele

  1. Securitate completa: Din moment ce aceste unitati de stocare sunt construite folosind metal si au un sistem de blocare cu cheie standard, acestea ofera o solutie de depozitare completa.
  2. Rezistenta: Majoritatea celor care cumpara un vestiar metalic stiu ca acesta este rezistent la bacterii, substante chimice, materiale daunatoare, precum si la foc. De exemplu, daca ati cumparat un dulap metalic pentru un laborator sau depozit, in cazul in care materialele periculoase sunt utilizate apoi se stocheaza in acest dulap, prinde bine faptul ca acesta este foarte rezistent.
  3. Robustete: Unul dintre principalele avantaje ale achizitionarii unui fiset metalic de stocare este robustetea sa. Aceste dulapuri realizate din metal sunt solide si dureaza ani de zile. In plus, pentru depozitarea obiectelor voluminoase, rafturile metalice sunt cea mai buna optiune, deoarece acestea pot rezista fara a se rupe.
  4. Costuri economice: Daca aveti in plan sa cumparati fisete metalice de depozitare cu caracteristici deosebite, inca mai puteti gasi unul la un pret rezonabil. Motivul care sta in spatele alegerii este faptul ca rafturile acestora nu se indoaie usor. Mai mult decat atat, metalul nu este un material costisitor. Si este si usor si rapid de prelucrat.
  5. Fara daunatori: Poate fi foarte neplacut ca, atunci cand incercati sa gasiti ceva anume printre lucrurile puse intr-un vestiar metalic, sa descoperiti un daunator uitandu-se la Dvs! O astfel de situatie ciudata se poate intampla multora, si nu este deloc greu pentru daunatori, cum ar fi insecte sau chiar soareci, sa „cotropeasca” o unitate de stocare care va apartine. Cu o inchidere adecvata pentru dulap veti fi ferit de astfel de surprize neplacute.

Astfel, majoritatea oamenilor aleg un fiset metalic atunci cand doresc un dulap metalic cu durata mare de folosinta, usor, cu caracteristici de securitate de baza, utilitate ridicata, si care in plus este si rezistent la caldura, precum si la multe si diverse substante chimice. Si sa nu uitam de pret - foarte accesibil.

Cel mai important criteriu este calitatea materialelor folosite, deoarece de aceasta depinde rezistenta in timp a produsului. Un dulap metalic, chiar daca, in prima faza, poate parea mai putin placut vizual decat un dulap din lemn, are marele avantaj de a fi mai rezistent in timp si de a oferi un nivel de siguranta mai ridicat obiectelor pe care le depoziteaza. Deoarece exista mai multe tipuri de astfel de dulapuri - numar diferit de usi, de rafturi, dimensiuni si capacitate diverse - este important sa se tina cont de cantitatea de obiecte care va trebui stocata de produsul respectiv.
Daca vestiarul va fi amplasat intr-o zona la care au acces mai multi oameni, e important ca acesta sa dispuna si de un sistem de securizare, astfel incat bunurile sa fie in deplina siguranta. Un fiset metalic cu cheie, de exemplu, poate fi cea mai buna alegere.
Unele modele au si sistem de securizare, astfel ca pot fi inchise cu cheia pentru siguranta bunurilor. De asemenea, un dulap metalic are aspectul neutru, astfel ca poate fi usor integrat in orice incapere, indiferent de modul in care aceasta este amenajata.