Scari de Exterior

Nu sunt produse in aceasta categorie.

Pentru proiecte personale de constructii, pentru utilizare ocazionala in regin rezidential, sau pentru a fi folosite in cadrul lucrarilor executate de firme din diferite domenii, dotarea cu scari exterioare confectionate din aluminiu este in prezent cea mai buna si economica solutie.

O scara aluminiu, indiferent de numarul de trepte pe care il are, inaltimea la care se poate ajunge cu ea, sau greutatea pe care o poate suporta, va oferi intotdeuna cel mai bun raport intre calitate, siguranta si pret platit pe scari aluminiu ieftine.

Cea mai buna indicatie pe care trebuie sa va bazati cand sunteti decisi ca aveti nevoie de o scara aluminiu este cota de inaltime la care doriti sa urcati. Este necesar ca din oricare model de scari exterioare veti alege, inaltimea lor maxima de utilizare in siguranta sa depaseasca inaltimea maxima a locului unde aveti de realizat o lucrare sau de depozitat un obiect.

Acest lucru este necesar pentru a va asigura in totalitate ca sprijinirea pentru o scara metalica se face pe o suprafata solida si suficient de mare incat, spre exemplu, o scara aluminiu 3 tronsoane sa nu poate aluneca, sau sa se dezechilibreze atunci cand o utilizati.

Din punct de vedere structural o scara alumniu este proiectata special incat treptele sa asigure o aderanta cat mai buna la incaltamintea de lucru pe care o purtati, iar imbinarea lor cu tronsoanele verticale este realizata cu cea mai sigura modalitate de imbinare. Materialul este in totalitate aluminiu dur, atat pentru trepte cat si pentru sinele verticale  acestor scari metalice.

Atributul cel mai important pentru toata gama de scari exterioare este greutatea redusa in comparatie cu marimea efectiva, lucru care le face usor de transportat si mai ales foarte usor de pozitionat in locatia in care aveti lucrari de realizat la inaltime.

Cele mai des utilizate scari aluminiu in spatiile rezidentiale sunt cele cu 2 pana la 4 sau 5 trepte, deja de la un numar de 6 trepte aceste scari metalice pot fi considerate ca sunt utilizabile in domensiul comercial, sau in orice caz de catre angajati pregatiti pentru a efectua lucrari la inaltime mai mare.

Gama de scara metalica exterior include si scari exterioare profesionale care sunt compuse din mai multe tronsoane ce pot fi extinse treptat in functie de necesitatile care se impun. Acest tip de scari sunt de evitat pentru folosire rezidentiala si in niciun caz nu trebuiesc considerate asemanatoare cu o scara metalica interior doar pentru faptul ca sunt confectionate din aluminiu ca si celelalte.

Ca regula generala pentru folosirea in siguranta a oricarui model de scara metalica, verificati anterior achizitiei daca aceasta se incadreaza in domeniul in care o veti utiliza. In descrierea acestor scari exterioare sau interioare sunt trecute toate datele de care aveti nevoie pentru o identificare corecta.

In legatura cu modalitatile de pastrare si depozitare pentru toate gama de scari exterioare este util sa considerati ca dupa fiecare utilizare acestea trebuiesc curatate in special atunci cand treptele sunt incarcate cu sediment de pamant sau alte materiale de constructie. La fel, suporturile din matarial plastic de la baza acestora trebuie curatat pentru ca proprietatile sale sa ramana intacte in privinta antialunecarii.

Depozitarea unor scari aluminiu se va face in conditii obisnuite de magazie, insa nu este indicat sa fie lasate in aer liber in special cand sunt temperaturi foarte scazute si umezeala.

Daca sunt necesare mai multe informatii despre oricare produs din gama de scari exterioare, in scopul de a nu alege un model ce ar putea fi impropriu utilizarii personale, discutati pentru consiliere cu departamentul specializat al magazinului online.