Despre noi

Despre noi

Echipa Raftmetal doreste  sa satisfaca nevoile consumatorilor interesati de depozitare si stocare, propunand acestei piete o gama larga de produse la preturi avantajoase. Inca de la fondarea companiei, am considerat oportuna introducerea unei oferte complexe pentru a servi preferintelor diverse ale consumatorilor. Ne adresam atat persoanelor juridice cat si persoanelor fizice, prin numeroase categorii de articole, expuse in lista noastra de produse in urma analizelor succesive ale pietei. Avand o experienta vasta in acest domeniu, venim in ajutorul clientilor nostri cu informatii detaliate ale fiecarui produs, tratand toate solicitarile cu seriozitate si punctualitate. Alegem sa ne adaptam pe baza noilor tendinte de pe piata, fara sa neglijam sfaturile ori criticile primite de la clientii nostri.

De ce sa cumparati de la noi?

Experienta, produsele calitative si accesibilitatea financiara reprezinta principalele elemente care au consacrat compania Raftmetal pe piata sistemelor de depozitare si stocare. De-a lungul anilor am invatat cum sa imbunatatim diversele aspecte ale afacerii noastre pentru a acoperi integral nevoile clientilor nostri

Dorim sa cream disponibilitate generala prin promovarea unei game largi de produse calitative la preturi avantajoase. Pentru a satisface cererea, alcatuim oferta avand in vedere cerintele de baza ale pietei, luand de asemenea in considerare noile tendinte ale consumatorilor. Solutionam rapid si eficient solicitarile venite din partea clientilor sau a prospectilor nostri, folosindu-ne de expertiza acumulata de-a lungul anilor. Comanda dumneavoastra va fi procesata pentru expediere in maxim 48 de ore dupa confirmarea realizata prin telefon sau e-mail.

Solutii din partea unei echipe profesioniste.

Cautam sa acoperim integral nevoile clientilor nostri, abordand profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea pentru a ne ghida activitatea. Datorita expertizei acumulate de-a lungul anilor, echipa noastra poate oferi informatii detaliate despre orice produs din oferta Raftmetal. Din postura de perfectionisti, alocam suficient timp pentru alcatuirea unei oferte astfel incat propunerea noastra sa corespunda cerintelor consumatorilor. Credem ca eficienta consta in adaptare, de aceea actualizam lista noastra de produse in conformitate cu noile aparatii de pe piata.

Costuri avantajoase de livrare

Oferim transport gratuit pentru toate comenzilor mai mari de 599 lei. Comenzile sunt preluate de o echipa profesionista si punctuala, a carei expertiza poate folosi pentru o informare corecta a clientilor in raport cu functionalitatea produselor. Furnizam solutii eficiente pentru eventualele nereguli asociate cu un anumit produs. Daca produsul nu corespunde dorintelor dumneavoastra, puteti opta pentru o returnare a acestuia in maxim 20 de zile de la data cumpararii. Intreaga suma va fi restituita integral catre dumneavoastra daca produsul va reveni la Raftmetal in pachetul initial. Daca se doreste, se poate schimba produsul returnat cu un altul identic sau cu unul diferit.