Scara telescopica aluminiu

Sorteaza dupa:
Arata:


O scara telescopica este un model de scara inovativ si versatil, care se poate extinde pana la lungimea unei scari obisnuite, insa se poate restrange la dimensiuni foarte mici, stfel incat poate fi pastrata in orice dulap. Un astfel de produs mai este cunoscuta si sub numele de scara extensibila.

De ce sa cumparati

Siguranta in utilizare: majoritatea modelelor sunt facute din aluminiu durabil, si pot suporta greutati de pana la 150-200 kg. Ele sunt dotate cu sisteme de siguranta care sa va protejeze; astfel, ele au un sistem de inchidere care indica ca scara poate fi folosita, un sistem de protectie a mainilor cand impachetati o impachetati, si un sistem antiderapant pe trepte pentru a evita accidentele.

Versatilitate: Deoarece o scara telescopica poate fi comprimata sau extinsa la aproape orice dimensiuni, ea poate fi folosita pentru aproape orice proiect. Spre deosebire de modelul clasic, scara extensibila poate fi folosita pentru exact cat aveti nevoie, ceea ce inseamna ca puteti lucra mai de aproape acolo unde aveti nevoie, avand atat privirea cat si mana mai aproape de obiectiv. Scarile telescopice sunt grozave pentru folosirea in case, apartamente, birouri, depozite, magazine, si asa mai departe. Cei care au nevoie de o scara in locatii multiple o vor gasi de neinlocuit.

Usor de depozitat: Deoarece se pot impacheta, cele mai multe scari telescopice se pot depozita in cele mai mici spatii libere. Bineinteles, unele modele se vor extinde mai mult, iar altele se vor impacheta la dimensiuni mai mici. Un lucru de retinut este faptul ca spre deosebire de modelele traditionale, puteti depozita o astfel de scara inauntru, unde este ferita de soare si ploaie – adica rugina si deteriorare.

Usor de transportat: Probabil stiti deja ca modelele clasice pot fi grele si dificil de mutat acolo unde aveti nevoie de ea. In schimb, o scara telescopica de aluminiu (materialul cel mai des folosit) are o greutate foarte mica, ocupa putin loc, deci este foarte usor de transportat.

Gama larga de modele disponibile: Va intereseaza o scara de aluminiu dubla, xxl, cu lungime de 3m sau poate de 4m? Oricine poate gasi modelul dorit pe piata, iar cand vine vorba de pretul unei scari telescopice, veti gasi ca acesta este foarte convenabil in raport cu beneficiile aduse.

Indiferent ca ati ajuns pe aceasta pagina cautand o scara telescopica Dedeman sau Fieldman, in magazinul nostru online veti gasi o diversitate mare de modele din care sa alegeti produsul potrivit pentru nevoile Dvs.